Polední menu
Pondělí 28.4. Rajčatová polévka s tarhoňou 50,– Hovězí nudličky na slanině, rýže 165,– Uzená krkovice s jihočeskou lepenicí, okurka 159,– Špagety s tuňákem, olivami, cherry rajčaty a parmazánem 175,– Úterý 29.4. Kuřecí kari polévka se zeleninou 50,– Noky s gorgonzolovou omáčkou a vepřovou panenkou 199,– Kuřecí roláda se sušenými rajčaty a bazalkou, brambory s pažitkou 169,– Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, smažená cibulka 159,– Středa 30.4. Prácheňská 50,– Hovězí vídeňská roštěná, rýže 189,– Zeleninové lasagne s rajčatovou omáčkou, bešamelem a sýrem 169,– Kuřecí steak s restovanými fazolkami, opečené brambory 179,–
Čtvrtek 1.5. Státní svátek otevřeno od 11:00---21:00
Pátek 2.5 Brokolicový krém s parmazánem 50,– Hovězí maso v koprové omáčce, houskové knedlíky 165,– Parmský vepřový řízek, brambory 179,– Krůtí soté se zeleným chrestem, basmati rýže 175,–